For at oprette et nyt salg i PigVision Mobile Sows Salgsmodul går du til startskærmen. Gå til "Salg“ - "Opret nyt salg“.

Før du opretter et nyt salg, skal du angive en leveringsdato. Dette er obligatorisk, men kan redigeres.

Du kan fortsætte uanset om du vælger en kunde nu eller senere. Til sidst skal du vælge en kunde for at godkende salget og synkronisere til PigVision.

Gå til 2 "Opret ordrelinjer"

Når du opretter ordrelinjer, opsætter du kriterierne for dyrenes alder, race og køn. En ordrelinje oprettes automatisk, og der kan tilføjes op til 5 ordrelinjer ved at klikke på „Tilføj“.

Du kan kun vælge én race og et køn pr. ordrelinje, så hvis du har brug for at tilføje forskellige racer eller køn, skal du tilføje en ny ordrelinje.

For hver ordrelinje skal følgende udfyldes:

Antal og alder

• Alders interval kan variere fra -9 til +9
  • Antal grise med alder kan variere fra 0 til 999
  • Dyrenes alder i uger
  • Hvis du vil tilføje dyr med en anden alder, skal du klikke på "Tilføj“
  • Slet linjen ved at klikke på skraldespanden. Der kræves minimum en ordrelinje for at oprette et salg.

Race

• Racerne kan opsættes i PigVision.
    Husk at indstille Status som "Aktiv“ eller "Ny“
    (Gå til linket fra begyndelsen)
  • Når dyret er valgt, er det ikke muligt at slette en race kun ved at ændre den

Køn

• Vælg hankøn (venstre) eller hunkøn (højre).
  • Når kønnet er valgt, er det ikke muligt at slette køn kun ved at ændre det

Eksempel - Kunden anmoder om:

1. Ordrelinje: 10 hundyr på 26 uger og 20 hundyr på 32 uger
  2. Ordrelinje: 2 handyr på 40 uger