Salgsmodulet i PigVision Mobile Sows er kun tilgængeligt for besætninger med en besætningsnummerpulje oprettet i PigVision.

Før du opretter et salg i appen:

• Når du opretter et salg, skal du vælge race. Før du kan gøre dette, skal dine racer sættes op i PigVision.
    Følg linket for at gøre dette: Opsæt racekombinationer / krydsninger : PigVision | Customer Service Portal
  • Husk at indstille status som "Aktiv“ eller "Ny“ i PigVision
  • Salg uden kundenavn, race eller køn kan ikke synkroniseres, men gemmes lokalt på din telefon / tablet
  • Det er muligt at lave et salg i fremtiden. Hvis det er over 30 dage før, vises det ikke i appen efter synkronisering
  • Når salget er accepteret, vil du ikke være i stand til at åbne eller redigere det
  • Du kan vælge en kombinationsrace, hvis to eller flere racer håndteres som én

Når du opretter et salg, er det en 5-trins proces:

1. Vælg kunde
  2. Opret ordrelinjer
  3. Tilføj dyr til salg
  4. Oversigt over dyr til salg
  5. Godkend og synkroniser