I gruppekortet kan du tilføje flere kolonner såsom forventet faringsdato, brunst 3 uger og drægtighedstest m.m.

Gå til "Management" - "Gruppekort".

Tryk på "Opsætning".

Her tilføjes de kolonner, som du ønsker, ved at kopiere de allerede eksisterende kolonner. Dette gøres ved at klikke på den ønskede kolonne og trykke på ikonet "Opsætning".

Et nyt vindue fremkommer, hvor du kan ændre status, hændelsestype og dage. Luk vinduet.

Nu bliver der lavet en kopi af den eksisterende kolonne. Du kan ændre navnet på denne, hvis du ønsker og sætte flueben i kolonnen "Vis på gruppekort".

Kolonnen er nu tilføjet på gruppekortet. Du kan følge samme procedure for at tilføje andre kolonner.