Journalerne skal opsættes i PigVision Online, inden det er muligt at registrere medicinbehandlinger i appen.

Der er flere metoder, som du kan benytte, for at registrere en behandling:

1. Behandlinger kan registreres i forbindelse med en anden hændelse (løbning, faring eller fravænning). Registreringen foretages ved at vælge "Behandling" i bunden, når du har valgt en hændelse.

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, nummer/tal, software
Automatisk genereret beskrivelse

Herefter fremkommer en liste over alle dine journaler og du vælger blot, hvilken journal soen skal behandles med.

Tryk "Gem behandling" og soen er nu behandlet.

2.  Du kan også registrere en behandling via enkeltdyr registreringsmenuen (højre knap i bunden af skærmen).

Et billede, der indeholder tekst, skærmbillede, Computerikon, software
Automatisk genereret beskrivelse

Her fremsøger du soen og vælger journalen.

Når du har indtastet de ønskede oplysninger, kan du trykke "Gem og luk" eller "Gem og ny", hvis du vil lave endnu en behandling på soen.

3. En tredjemulighed er, at du kan scanne sokortet og dermed registrere behandlingen direkte på soen.
    Tænd for kameraet øverst i appen

Scan derefter QR-koden på sotavlen
    Nu kan du registrere behandlingen på soen

Afslut ved at trykke "Gem behandling".