Du kan downloade slagtedata fra Tican ved hjælp af deres nye API.

Du skal være opmærksom på, at:

1. På grund af sikkerhedsmæssige årsager vil din adgangskode ikke længere gemmes, når du skal downloade slagtedata fra Tican. Dette betyder, at du skal indtaste dine loginoplysninger, når du skal hente dine afregninger. Loginoplysningerne vil blive gemt 1 time, hvorefter du skal indtaste oplysningerne igen.

Dine loginoplysninger er de samme som dem du bruger på Landmand.dk

2. Du kan kun downloade 10 leverancer ad gangen, når slagtedata er fra før 1/1-24.
    Dette betyder, at du skal udføre download ad flere gange, hvis du skal downloade mere end 10 afregninger indenfor samme datointerval.

Hvis du ved, at du skal hente flere end 10 afregninger, kan du afgrænse datointervallet til en mindre periode og derefter hente igen. Dette gentages indtil du har dine ønskede slagteafregninger for hele perioden.