Når en følgeseddel er godkendt, kan du ikke ændre i denne, men du kan oprette en ny følgeseddel med samme informationer og dyr, som indeholder de rigtigeoplysninger.

Find den godkendte følgesedlen frem. Kopiér alle ID-numrene, der er på leverancen ved at klikke på "Ctrl" + "C" på dit tastatur. Disse kan eventuelt kopieres i et excel-ark for at gemme kopieringen.

Gå tilbage til fanen "Leveringsaftale" og opret en ny aftale med samme oplysninger. Herefter klikker du på "Opret følgeseddel".

På den nye følgeseddel kan du indsætte de kopierede ID-numre, ved at klikke på "Ctrl" + "V" på dit tastatur. Programmet vil nu komme med en besked "Dyret er allerede afgået fra besætningen" for hvert dyr. Her holder du knappen "Enter" nede på dit tastatur, indtil beskeden forsvinder.

Nu kan du lave dine ønskede rettelser på den nye følgeseddel. Når du er færdig, kan du klikke på "Godkend følgeseddel".

Den leverance med fejlene vil stadig kunne ses i listen, men det er muligt at sende den anden nye følgeseddel afsted. Tilføj eventuelt kolonnen "Bemærkning", hvor der er mulighed for at skrive "Annulleret" eller lignende.