Når en følgeseddel er godkendt, kan du ikke ændre i denne, men du kan oprette en ny følgeseddel med samme informationer og dyr, som indeholder de rigtigeoplysninger.

Find den godkendte følgesedlen frem. Gå til "Avl" - Kunde/Distributør". Klik på kunden og vælg "Leverancer" øverst til højre.

Åbn følgesedlen med alle tilføjede dyr, ved at dobbeltklikke på "Total antal".

Kopiér alle ID-numrene, der er på leverancen ved at markere alle ID numre og klikke på "Ctrl" + "C" på dit tastatur.

Disse kan eventuelt kopieres i et excel-ark for at gemme kopieringen.

Gå til "Leveringsaftale" og opret en ny leveringsaftale med samme oplysninger. Herefter klikker du "Opret følgeseddel".

På den nye følgeseddel kan du indsætte de kopierede ID-numre, ved at klikke på "Ctrl" + "V" på dit tastatur i ID-kolonnen.

En besked om dyret skal flyttes til denne følgeseddel dukker op for hvert dyr. Her holder du knappen "Enter" nede på dit tastatur, indtil beskederne forsvinder.

Nu kan du lave dine ønskede rettelser på den nye følgeseddel. Når du er færdig, kan du klikke "Godkend følgeseddel".

Den leverance med fejlene vil stadig kunne ses i listen, men det er muligt at sende den anden nye følgeseddel afsted. Klik på den tidligere leverance og klik på "Slet". En meddelelse med "Annullér leverance?" dukker op, hvor du klikker "Yes" for at annullere denne.

Skift mellem 2 vinduer f.eks. klik på "Følgeseddel" og så på "Leverancer" igen. Nu er den annullerede leverance rød og der står "Leverance annulleret".