Den modtagne fil gemmes på C: drevet på din computer.

Inden du importerer søerne, skal der rettes i opsætningen.

Gå til "Generelt" - "Opsætning" - "Validering" - "Sodata 2".

I dropdownmenuen under fravænning vælges "Beregn"

Nu kan du importere filen ved at gå til ”Søer/Orner” - ”Dyr” - "Stamdyr"

Dernæst kan du klikke på ikonet ”Importér” og fremsøge filen, som du har modtaget.

Vælg filen på listen og klik ”Åben” (PigVision Online fra dit C: drev, hvor du gemte den).

1. Programmet spørger nu om søerne skal knyttes til kernen - her trykker du "Ja", hvis du har kernestyring.

2. Programmet spørger også, om du ønsker at anvende so-numrene fra filen - klikker du ”Nej” kan du selv vælge, hvordan          søerne skal nummereres. Et nyt vindue dukker op, hvor du kan indtaste de ønskede numre.

3. Efterfølgende vælger du, hvilken indgangsdato grisene skal have.

4. Når importen er færdig, vil du få en besked på skærmen om antallet af søer, der er importeret.