Når du vil begynde at bruge MyAgroVision, skal du oprette en MyAgroVision-konto. I MyAgroVision har du adgang til interaktive rapporter som Operational Monitor, Service Group Monitor og Multi Site Monitor.

Opret en MyAgroVision-konto

• Klik på ”Registrer ny bruger”, vist i den grønne cirkel på billedet herunder:

• Et nyt billede bliver nu vist. Her skal du udfylde din e-mailadresse, samt et

kodeord af eget valg. Der er nogle kriterier dit kodeord skal opfylde, disse

er opfyldt når der kommer et grøn flueben ud for kriteriet.

• Når du har udfyldt felterne, klikker du på ”Registrer ny bruger”.

• Herefter modtager du en mail med et aktiveringslink, klik på dette link og

din MyAgroVision konto er nu aktiv. Hvis du ikke modtager mailen indenfor

5 minutter, prøv da at kigge i din spam mail.

• Din MyAgroVision-konto er nu oprettet og aktiv til brug. Gå til MyAgroVision og begynd at bruge de interaktive rapporter.