For at du kan forbinde din scanner til appen, så skal scanneren først parres til enheden (enten din mobil eller tablet). Når du forbinder scanneren til enheden, kan du blive bedt om en kode - denne er oftest 1234.

Når parringen er fuldendt, kan du forbinde læseren til appen.

Gå til "indstillinger" ved at klikke på ikonet med tandhjulet i toppen af appen.

Tryk på "Brug RFID".

Nu kan du vælge den læsertype, der skal forbindes. Listen over parrede bluetooth enheder vises under "Læsere".
Vælg den læser der skal forbindes med appen. Husk, at læseren skal være tændt, inden forbindelsen vælges.

De fleste læsere vil kvittere med en lyd, når forbindelsen er oprettet. Ved opnået forbindelse viser app'en en tekst med forbundet.

Hvis enheden er forbundet korrekt kan elektroniske øremærker nu læses og PigVision Mobile Sows vil vise det scannede dyr.

Før du kan scanne dyrene, skal du være sikker på, at alle dyr, som du ønsker at scanne, har et elektronisk øremærke tilknyttet. Såfremt et dyr ikke har tilknyttet et EID, kan tilknytningen foretages i appen ved at trykke "Ja", når appen spørger, om du vil knytte øremærket til et dyr.

Hvis læseren skal bruges på flere telefoner, kan du følge samme guide, for at forbinde til de andre enheder.