Gå til "Generelt" - "Administration" - "Eksporter" og vælg "Sow data export (Herd.CSV)".

Efterfølgende vises nedenstående vindue.
Her kan du vælge den periode, for hvilken data ønskes eksporteret og der kan sættes begrænsninger på hvilke informationer, som skal med i eksporten til Herd.CSV filen. Den mest almindelige begrænsning er race, hvis nogen.

Når du trykker på "Eksportér", vises et vindue med denne computer. Indholdet er individuelt og det er her, hvor du kan gemme filen. Find derfor den mappe, hvor filen skal gemmes.

Klik på "OK", hvis du får fejlmeldingen “The folder Deskrop can’t be used. Please choose another folder”.

Åben "Denne PC" og find dit eget lokale drev, hvor du kan gemme Herd.csv filen. Hvis du ønsker at sende filen, kan du åbne dit egen mailprogram på computeren, finde filen i den mappe, hvor du har gemt den og vedhæfte den til mailen.

Herd.CSV filer anvendes primært til data, som sendes til nogle avlsselskaber. Filerne kan også bruges til specialanalyser, hvor data ønskes i en kommasepareret fil.

Relaterede emner:

Se dine drev i PigVision Online