Eksport funktionen “Sow data export (Herd.CSV)” findes under Generelt - Administration - Eksport.

Når valgt vises dette vindue:

Her vælges den periode, for hvilken data ønskes eksporteret og der kan sættes begrænsninger på hvilke informationer, der skal med i eksporten til Herd.CSV filen.

Den mest almindelige begrænsninger er race, hvis nogen.

Når du trykker på Eksportér, vises dette vindue:

Klik på OK, hvis du får fejlmeldingen “The folder can’t be used”.

Åben "Denne PC" og find dit eget lokale drev, hvor du kan gemme Herd.csv filen.

Åben dit eget mailprogram og vedhæft herd.csv filen til en mail og du kan sende filen.

Anvendes primært til data, som sendes til nogle avlsselskaber. Men også til specialanalyser, hvor data ønskes i en kommasepareret fil.

Relaterede emner:

Se dine drev i PigVision Online