Find en so, der har mistet sit øremærke.

Det er muligt at finde en so, hvis du kun har hendes ID nummer eller hvis du kun har hendes so nummer.

Gå til ”Søer/Orner” – ”Dyr” – ”PigVision” – ”Stamdyr”.

Et billede, der indeholder bord

Automatisk genereret beskrivelse

Klik på ”1. Stamdyr” og du vil få vist en lister over dine dyr. Her er der opsat filter.

Her er listen, dog med forskellige ID-typer fra forskellige avlsselskaber. Du vil typisk kun have en eller to kolonner.

ID nummer kan bruges til alle

Avls ID er til DanBred dyr

DG Tag Id er til Danish Genetics

Topigs Tattoo er til Topigs Norsvin.

Et billede, der indeholder bord

Automatisk genereret beskrivelse

I den grønne filter linie skriver du *1618* (1618 er en del af ID nummeret på soen.) Programmet vil nu finde alle søer, som i ID nummer har kombinationen af 1618 i nævnte rækkefølge.

HUSK: At skrive *1618* i den kolonne, der indeholder dit avlsselskabs ID numre.

Her er valgt ID nummer og der er to levende Besætningsdyr, der indeholder kombinationen 1618 – so 1916 og so 2716.

Har hun mistet ID nummer, kan du skrive so-nummer i den grønne filter-linie i kolonnen ”Dyrnr.”