Først skal personen, som skal modtage din backup, oprettes som en forretningsforbindelse.

Gå til "Generelt" - "Forretningsforbindelser"

Indtast en valgfri kode (her er valgt 1, 2 og 3) samt oplysningerne om dine kontakter - her skal der minimum indtastes navn og mailadresse. Derefter sættes flueben i kolonnen "Send webbackup".

Når du nu trykker på "Web backup"-ikonet på forsiden af programmet, bliver der sendt en back up til AgroVision og du vil blive spurgt, om du ønsker at sende den til kontakterne.

Et billede, der indeholder Elektrisk blå, blå/nedtrykt