Gå til www.agrovision.com og vælg International i øverste højre hjørne og vælg: Danmark.

Herefter vælges fanen: Helpdesk og lidt nede på siden finder du:

Klik på den sorte firkant med teksten TeamViewer for at downloade Teamviewer

Programmet bliver nu downloadet og hvis din computer ikke selv åbner programmet skal du finde downloadet i din stifinder under downloa og åbne det. Når du har åbnet det, skal du tillade programmet på din computer og så skulle du gerne se et vindue lignende dette:

Her er "Dit ID" som du skal fortælle til personen i helpdesken.