Ved siden af det nuværende layout er der en sort drop-Down pil – klik på denne og du kan se valgmuligheden "Kopiere". Det eksisterende layout kan nu kopieres og navngives efter eget valg.

OBS: Husk at omdøbe hele navnet. Hedder dit layout stadig PigVision, vil layoutet blive overskrevet ved næste opdatering af programmet.

Du kan desuden klikke på ikonet "Layout setup" og dermed ændre i hele layoutet. Her kan du blandt andet bestemme hvad du gerne vil have vist på layoutet.

Når du er tilfreds med layoutet, bliver det gemt under det navn som du har givet det. Du kan vælge mellem flere layouts på listen, afhængig af hvor mange du har oprettet.