AgroVisionilla on useita sikataulouden ohjelmistoja ja kun olet meihin yhteydessä on tärkeää tietää mitä ohjelmaa käytät. On WinPig16 ja PigVision

Päivittäisessä työssä jakomme on  “vanha ohjelma” ja “uusi ohjelma”.

Jos käytössäsi on WinPig16 (vanha ohjelma) kuvake työpöydälläsi näyttää tältä:

PigVisionia on sekä paikallisesti asennettuna, että meidän palvelimellamme. Jos sinulla on paikallinen asennus, ohjelma on vain koneellasi ja tarvitset avainkortin ohjelman käyttämiseen. Paikallisen asennuksen ollessa kysessä, on tärkeää tehdä itse nettivarmuuskopio ohjelmasta säännöllisin väliajoin. Kuvake työpöydällä näyttää tältä:

Jos PigVision on meidän palvelimella työpöytäsi kuvake näyttää tältä:

Palvelimella olevaan ohjelman versioon liittyy myös mobiilisovelluksemmePigVision Mobile Sows ja PigVision Mobile Growers.

Jos haluat lisätietoja palvelimella toimivasta PigVisionista, voit mielihyvin olla meihin yhteydessä. Emme ota uusia asiakkaita vanhoihin ohjelmiimme. Löydät lisätietoa nettisivuiltamme www.agrovision.com/fi