Tehokkuusraportilta löytyy Tuotanto-välilehdeltä sarake nimeltään Suunnitelma, tähän pääset valitsemaan tavoitteita klikkaamalla ylärivillä olevaa Suunnitelma-tekstiä.

Täällä pääset valitsemaan haluatko kyseisen tiedon näkyvän lihavoituna, minimi- ja maksimi-arvot sekä se mihin tähdätään eli suunnitelma. Tulokset alle minimin näkyvät punaisella yli maksimin vihreällä, tällä välillä olevat näkyvät mustalla. Jos haluat yksinkertaisen tavoitteen, niin voit kirjata min ja max sarakkeisiin saman lukeman. Jos haluat tavoitteen näkyvän raportilla, kirjaa se Suunnitelma-sarakkeeseen. Suodatusrivillä voit helpottaa haluamasi tunnusluvun löytymistä listalta.