Mene valikkoon Yleinen ja valitse Syykoodit. Kirjaa koodi ja nimi koodille. Klikkaa tarpeelliset merkinnät Käytetty porsaille, tilan eläimille ja imeville tms. Näin varmistat, että kyseinen koodi on valittavissa kyseiselle eläintyypille kirjauksissa (haku F5 tai kiikarit).

Alla olevassa esimerkissä olen luonut oman huomautuksen koodin PigVision mobilelle (01, Äkäinen). Olen merkinnyt syyn käytettäväksi tiineytyksessä, porsimisessa ja vieroituksessa.

Näin näet kyseisen kännykkäsovelluksessa

Näin lopulta tieto näkyy myös PigVisionissa