Kuinka kirjaan porsaat apuemakolle?

Voit kirjata nämä eläimet siirretty porsaita sarakkeessa, joko porsimis- tai vieroitus-näytöllä (käyttämällä miinusmerkkiä numeron edessä emakolta poistetuille ja pelkkää numeroa emakolle siirrettyjen osalta), tai reittiä Emakot/Karjut - Porsaiden siirto. Tällöin voit kirjata Emakon numeron, päivämäärän, kuinka monta siirrettiin tai poistettiin. Lisäksi voit myös kirjata lähde tai kohde emakon riippuen toki siitä kumpaan sarakkeeseen kirjasit porsaiden määrän. Jos jokin sarake puuttuu näytöltäsi voit niitä lisätä "Näytön asetukset"-kuvakkeesta.