Hvis du gerne vil have installeret PigVision Online på en ny PC eller på endnu en PC, kan du finde den oprindelige velkomstmail fra AgroVision.

RDP-ikonet trækkes ud på skrivebordet på din PC og du kan logge ind med dit sædvanlige brugernavn og adgangskode, som også er nævnt i velkomstbrevet.

RDP-ikonet ser sådan ud: Et billede, der indeholder tekst, elektronik

Automatisk genereret beskrivelse

Efterfølgende er det en god ide at installere TSPrint via dette link: TSPrint installation

Du skal downloade denne version og følge vejledningen på skærmen.