Der er flere muligheder for at tilpasse layouts, så print passer til hele sider:

• Gøre kolonner smallere. Både top-tekst og resultater kan tilpasses i bredden.

Tag fat i kolonnens kant med markøren og træk den større eller mindre. Det skal være i den allerøverste række over første top-tekst.

• Vælge anden skriftstørrelse eller smallere marginer.

Åben layoutet og vælge fanen Udskriv. Her kan vælges både skriftstørrelse, linjeafstand og marginer.

Husk at ændringer i layoutet kun gemmes, når layoutet har været åbnet og lukket med OK.

Se også Hvordan opsætter jeg mit eget layout og bruger det?