Der er flere muligheder for at tilpasse layouts, så print passer til en side.

• Gør kolonnerne smallere. Både top-tekst og resultater kan tilpasses i bredden.

Tag fat i kolonnens kant med din curser og træk den større eller mindre. Dette gøres i den allerøverste række over første top-tekst.

• Vælg en anden skriftstørrelse eller smallere marginer.

Åben layoutet og gå til "Udskriv". Her kan du vælge både skriftstørrelse, linjeafstand og marginer.

Husk at ændringer i layoutet kun gemmes, når layoutet har været åbnet og lukket med "OK".

Se også Hvordan opsætter jeg mit eget layout og bruger det?