Du har mulighed for at at gemme en analyse med de begrænsninger du har sat op. Så kan du hurtigt finde den igen, dette er muligt i alle analyserne. For at gøre dette skal du åbne analysen, klik på layout-navnet og følg den rute der er vist på billedet herunder og giv dit layout et nyt navn. 

NB: Ændringer i et standardlayout overskrives når PigVision opdateres. Det er derfor vigtigt, at du altid laver en kopi, hvis du ikke ønsker at bruge standarden. Din kopi bør ikke indeholde "PigVision" i navnet.

 

 

Hvis der er flere brugere det har adgang til din PigVision database og det skal være muligt for alle brugere at bruge layoutet, så skal du gøre som vist på billedet herunder og vælge "Gør global" ellers er det kun den bruger der har oprettet layoutet der kan se det. 

 

 

Så bliver dit nye layout åbnet og du kan opsætte begrænsninger, som beskrevet tidligere, og disse bliver gemt til senere til når du skal bruge layoutet igen.