AgroVision har flere griseprogrammer og når du kontakter os er det relevant for os at vide hvilket program du har. Der er Win.Svin, WP16VET og PigVision(I PigVision er dyrlægedelen (WP16VET) integreret i programmet).

I daglig tale kalder vi dem “det gamle program, ”dyrlægeprogrammet” og det nye program

Har du det ”gamle” program, ser ikonet på dit skrivebord sådan ud:

PigVision kan du have som en lokal installation. Dette køre lokalt hos dig ved hjælp af en USB-nøgle i din PC. Hvis du har en lokal installation, er det vigtigt du husker at lave en webbackup jævnligt. Ikonet på dit skrivebord ser således ud:

Du kan også have PigVision på server/online, så ser dit ikon sådan ud:

Her ligger løsningen hos os og du har adgang til vores apps til telefonerne; PigVision Mobile Sows og Growers, så kan du indtaste data i stalden.

Ønsker du at få PigVision på server, er du velkommen til at kontakte os på support-dk@agrovision.com