Besætningsanalysen udregnes på hændelser i den valgte periode og udregnes enten på race eller kuldnummer.

Denne analyse giver et overblik over besætningen lige nu. Der er ikke nødvendigvis sammenhæng mellem de dyr, der er blevet løbet og dem, der er blevet fravænnet.

For at beregne besætningsanalysen for racer kan du gå til “Analyse søer” “Besætningsanalyse” - “PigVision” - “Racer”.

Et nyt vindue åbnes, hvor du kan vælge, hvilken periode du vil have analysen skal beregnes for. Hvis du i denne dropdownmenu vælger “Ingen” kan du selv vælge perioden i kalenderen under.

Klik dernæst på "Beregn".

Analysen bliver nu vist, hvor nøgletallene er fordelt på de forskellige racer, som du har i din besætning.