Hvis du registrerer flere medarbejdere ved løbninger, så kan du analysere på deres præstationer og sammenligne dem.

Du finder analysen ved at gå til “Analyse søer” - “Effektanalyse” - "PigVision” - “Løbning” - “Ansatte 1,2,3”.

Et nyt vindue åbnes og du kan vælge hvilken periode du gerne vil beregne analysen for og herefter klikke på “Beregn”.

Analysen bliver nu vist på skærmen og du kan se dine forskellige medarbejdere i toppen og deres præstation i kolonnerne under.

Du kan tilføje og fjerne nøgletal i analysen og du kan se resultatet for hele besætningen ude i højre side.