Hvis du vil indtaste tillæg, når du registrerer slagtedata, kan du i højre side af skærmen se forskellige muligheder under kolonnen “Tillæg/fradrag”

Hvis du ikke kan se denne kolonne, kan du tilføje den ved at højreklikke i toppen af en af de andre kolonner eller ved at klikke på ikonet “Layout setup”. Klik derefter på “Ret globalt”.

I "Layout setup" vinduet kan du finde “Tillæg/fradrag” i listen og sætte et flueben ud for de forskellige tillæg og fradrag du vil indtaste:

klik derefter på "Ok" for at tilføje kolonnerne og du kan nu registrere tillæg/fradrag.