Hvis du vil taste en ny KS-orne inde i “Løbning”-vinduet kan du gå til "Søer/Orner" - "Løbning". Her kan du indtaste sonummeret og datoen.

Når du kommer til kolonnen, hvor du skal taste ornen, kan du klikke på F5 og et nyt vindue åbnes. Her skal du tilføje dato for indgang, ID-nummer, Køn og andre oplysninger som du gerne vil have på den nye orne ved at trykke på ikonet "Layout setup".

Du kan nu indtaste en ny orne, med ID-nummer, navn, køn og indgangsdato.

Efter du har tilføjet ornen, kan du dobbeltklikke på den og han bliver tilføjet til løbningen i kolonnen "Orne".