Hvis der kommer en ny gylt ind i din besætning, kan du registrere forskellige ting på hende ved at gå til “Søer/orner” -  “Indgang”. Her vælger du det layout, du normalt taster nye gylte i.

Du klikker på ikonet “Layout setup

Nu klikker du på ”Ret i globalt” og et nyt vindue kommer frem.

Her kan du se alle de forskellige data-indtastninger, du kan lave på en indgang. Hvis der er noget bestemt, du gerne vil kunne registrere, kan du søge efter det i søgefeltet. Husk en stjerne (*) både i begyndelsen og i slutningen af det ord, du søger efter.

Du sætter flueben ved siden af de ting, du gerne vil kunne registrere og klikker på ”Ok”.

For at være sikker på at det bliver gemt, kan du klikke på layout navnet, kopiere og omdøbe det.

OBS: Dit eget layout må ikke hedde noget, der indeholder PigVision