Du kan lave en backup af din PigVision database.

Gå til "Generelt" - "Udlæs database"

billede

Herefter kan du gemme den på din computer. Hvis du har PigVision Online skal data gemmes på c-drevet på din computer i en mappe. Har du PigVision lokalt installeret, kan du gemme den på skrivebordet, og lave indlæsning derfra.

Når du nu trykker på "Web backup"-ikonet på forsiden af programmet, bliver der sendt en back up til AgroVision.

Et billede, der indeholder Elektrisk blå, blå/nedtrykt
Automatisk genereret beskrivelse

Du kan også sende en web backup til din rådgiver eller andre kontakter - Se her hvordan.

For at indlæse en backup skal du ind i "Generelt" - "Administration" - find og vælg "Indlæs database".

billede
Tryk på denne, find den udlæste backup og vælg "ok'.
Backuppen indlæses nu på databasen.