Hvis du vil lave overskriftskolonnerne større, skal du vælge den overskrift, der skal ændres. Du højreklikker på overskriften og nedenstående billede kommer frem, hvorefter du klikker på "Adfærd udseende".

I bunden er der et afsnit, der hedder ”Overskriftslinjer, hvor du kan vælge størrelsen på overskriftskolonnerne

Hvis de skal være større, vælger du ”3” og hvis de skal være mindre, vælger du ”1”.

Til sidst klikker du på "Ok", så dine rettelser bliver gemt.