Hvis du ikke får nogen arbejdsliste frem, når du åbner, er den mest sandsynlige forklaring, at der ikke er sat noget arbejdsliste op.

Gå til "Management" - "Arbejdslise".

Tryk herefter på "Opsætning"

Et nyt vindue åbner, hvor du kan klikke på ikonet "Setup af gentagelse"

Et nyt vindue kommer frem. Her kan du vælge mellem de forskellige arbejdslister, som du gerne vil have. Klik på din ønskede arbejdsliste og klik på samme ikon som før "Setup af gentagelse".

Dette vindue vises og du kan vælge, hvor ofte denne arbejdsliste skal komme frem.

Klik på ”Ok” og arbejdslisten er sat op.
Det er muligt at vælge denne arbejdsliste, næste gang du åbner for arbejdsliste.