Når du har PigVision Online, er det nødvendigt at installere TSPrint for at kunne printe, gemme og sende rapporter.

Hent TSPrint via dette link: TSPrint

Luk for PigVision, inden du begynder at installere. Selvom du har TSPrint i forvejen, kan du hente det igen - hermed vil du få nyeste version.

Følg instruktionerne på skærmen. Når installationen er færdig, søger du på "Options" på din computer, hvorefter et vindue fremkommer. Sørg for at der er flueben i nedenstående kolonner og vælg "TSPrint 2".

Afslut ved at trykke på "Apply" og luk vinduet.

Når du ønsker at printe fra PigVision, vil din printer nu hedde ”TSPrint default”.

Formålet med TSPrint er, at forbedre hastigheden, når du skal printe, sende eller gemme en udskrift fra PigVision Online.